BIZARNA NESREĆA

FOTO: Ostavio svoju Mercedes G-klasu djelatnicima hotela u kojem je odsjeo, nije ni slutio što će se zatim dogoditi...

 
 Polizeireporter Th. Schröder Facebook

Luksuzni hoteli najčešće imaju opciju "valet parkinga" u kojem osoblje parkira vašeg limenog ljubimca, a vi bez briga odlazite u svoju sobu. Ipak, neki zaziru od takve prakse budući da nisu sigurni kome ostavljaju ključeve svog automobila i ne vjeruju ostalim ljudima, pogotovo neznancima za koje nikad ne mogu biti sigurni da će automobil voziti u skladu s propisima, posebice ako je riječ o modelu s velikom snagom. A upravo je to na svojoj koži osjetio vlasnik Mercedes G-klase 63 AMG koji je po dolasku u hotel u Berlinu ključeve ostavio dvojici zaposlenika koji su imali prilično jednostavan zadatak - odvesti automobil u garažu hotela. Ipak, oni su (kada su vidjeli da je riječ o Mercedesovom monstruoznom terencu) odlučili napraviti nekoliko krugova oko hotela kako bi "isprobali" mogućnosti modela.

Foto: Polizeireporter Th. Schröder Facebook

To očekivano nije završilo najbolje - zaposlenik je u precijenio svoje mogućnosti i završio na boku. Policija je po dolasku na teren objavila fotografije sa mjesta nesreće.

Sigurni smo kako je vlasnik ostao u šoku nakon što je saznao za incident, i da će ubuduće pripaziti kome će davati ključeve automobila...

Polizeireporter Th. Schröder Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:25