TUNING

FOTO: POGLEDAJTE AUDI SQ5 OD 404 KS u režiji njemačkog tunera Lumma Design

 
 Lumma Design

Lumma Design, njemačka tuning kuća vlasnicima Audija SQ5 nudi tuning motora, ali i atraktivan paket vanjštine koji uključuje proširenu karoseriju. Moramo priznati kako izgleda odlično! Poglede će mamiti prije svega atraktivnom sivom bojom i sjajno crnim elementima koji mijenjaju kromirane dijelove te proširenom karoserijom (što je i svojevrsni zaštitni znak tuning kuće Lumma Design). Budući da serijska izvedba nema prave nastavke ispušnog sustava (što mnogi zamjeraju), Lumma Design ovdje uskače i nudi ispušni sustav s četiri nastavka ispušnog sustava.

Foto: Lumma Design

Mnogi će primijetiti i dodatni karbonski spojler postavljen iznad stražnjih svjetala, kao i karbonski difuzor. Automobil je postavljen na 22-inčne CLR LN1 sjajno crne naplatke s crvenim obrubom, a zahvaljujući novim oprugama automobil je 35 mm niži u odnosu na serijski model.

Osim vizualnih dorada, nudi se i povećanje snage motora! Tako snaga 3,0-litrenog V6 motora raste sa serijskih 354 KS na 404 KS uz 610 Nm okretnog momenta (rast od 110 Nm), što znači da će ubrzanje do stotke trajati manje od 5,4 sekunde (koliko treba serijskog izvedbi). Naravno, model će naići na različite kritike, no sigurno je da će vlasnici dobiti pažnju gdje god se pojavili s ovim modelom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:58