MODEL GTT

FOTO: Pogledajte ludu kombinaciju Mustanga i Forda GT-a sa snagom preko 800 KS

Javnosti će biti predstavljen na sajmu tuninga SEMA u Las Vegasu
 Zero to 60 Designs

Sajam tuninga SEMA sutra otvara svoja vrata u Las Vegasu, a tuning kuća "Zero to 60 Designs" pripremila je za tu priliku svoju verziju Forda Mustanga. Model su odlučili nazvati GTT (Gran Turismo Tribute), a inspiracija dizajnerima bio je Ford GT. To se posebno može primijetiti na stražnjem dijelu, gdje se ističu okrugla svjetla i središnje postavljeni nastavci auspuha.

Foto: Zero to 60 Designs

Kako ne bi sve ostalo samo na vanjskom dizajnu, iz kompanije su odlučili dodatno poboljšati performanse. Na 5,0-litreni V8 motor stavljen je supercharger, odrađena je optimizacija motora te ugrađen novi ispušni sustav. U kompaniji tvrde kako je zahvaljujućim modifikacijama snaga porasla na preko 800 KS. Postavljen je na 22-inčne naplatke, a stabilnost je poboljšana zahvaljujući Eibach gevindama, dok se za zaustavljanje brinu Brembo kočnice.

Model GTT će biti proizveden u ograničenom broju primjeraka, a cijene će biti objavljene krajem godine. Fuzija Mustanga i GT-a svakako je rezultirala zanimljivim modelom koji bi mogao biti dobra "utješna" nagrada za one koji se nisu našli među 500 sretnika kojima je odobrena kupnja modela GT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. srpanj 2024 06:38