TUNING

FOTO: POLJSKI TUNING ZA NAJBOLJEG BAVARCA Sviđa li vam se ovakav styling na jednom prestižnom, snažnom i uglađenom BMW-u M760Li xDrive?

 
 Auto-Dynamics

Mat crni automobil sa sjajnim zlatnim kotačima i kompletom karoserije odgovarao bi stylingu od prije 20 godina, međutim, što se nas tiče, takav pristup odgovara i kog ovog BMW-a M760Li xDrive.

Auto-Dynamics

Stručnjaci iz poljske tuning kuće Auto-Dynamics, naime, uredili su njemačku uglađenu super krstaricu s čuvenim V12 motorom koji neće dobiti nasljednika dodavši joj Magnus Pro mat crnu boju te zlatno lakirane Vossen naplatne od 22 cola s gumama Michelin Pilot Sport 4S 255/30 sprijeda i 295/25 straga.

Auto-Dynamics

Pažljivijim promatranjem može se uočiti kako je prednji branik sada niži i sportskiji, te da su dodani izbačeni "pragovi" te maleni spojler te difuzor straga.

Auto-Dynamics

Usto, zračni ovjes je dorađen kako bi se M760Li xDrive dok stoji mogao maksimalno spustiti bliže asfaltu.

Auto-Dynamics

Ispod poklopca je ostala serijska konjica; najluksuzniji BMW s pogonom na sve kotače tjera 6,6-litreni Twin power V12 stroj od 585 KS i 850 Nm što omogućuje ubrzanje do stotke od 3,8 sekundi i maksimalnu brzinu (bez blokade) od 305 km/h.

Auto-Dynamics

Auto-Dynamics

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:46