ŽELE SE ISTAKNUTI

FOTO: RUSI LUDI ZA URUSOM, ali žele biti posebni. Rješenje: ruski tuner ih već rješava glavobolja s aerodinamičnim paketom za Rambo Lambo SUV!

 
 TopCar

Tek što je prije nekoliko tjedana predstavljen, novi Lamborghinijev SUV Urus već dobiva i prvi tuning paket. Naime, tuning kuće u zadnje vrijeme vrlo brzo nakon predstavljanja pojedinih modela na tržište plasiraju svoje dodatke, a najbrža je ovaj put bila ruska kompanija TopCar Design. Riječ je o tuning kući koja je dosad nudila pakete vanjštine i povećanje snage za Porsche, Mercedes, BMW i Range Rover modele. Iako mnogi smatraju da Urus već u startu izgleda prilično agresivno, TopCar kupcima nudi dorade za još upečatljiviji izgled.

Foto: TopCar

Tako su izmijenjeni odbojnici i bočni pragovi, a tu su i veći aluminijski naplaci u crnoj boji. Na stražnjem dijelu ističu se dodatni spojler i novi nastavci ispušnog sustava, a oni oštrog oka zamijetit će i novi poklopac motora. Serijski 4,0-litreni twin-turbo V8 benzinac koji isporučuje monstruoznih 650 KS i 850 Nm najvećeg okretnog momenta vjerojatno neće biti dorađivan, što je i logično budući da Urus stotku iz stajanja hvata za 3,59 sekundi dok najveća brzina iznosi 300 km/h.

Iz kompanije ističu kako će više detalja biti poznato uskoro, a ono u što smo sigurni je da cijena neće biti niska. Naime, ova kompanija samo vizualnu doradu Mercedesa GLE naplaćuje 30 tisuća eura, pa bi cijena za doradu Lamba mogla biti paprena. Ipak, moramo priznati da Rusi uopće nisu napravili loš posao, barem prema prvim dostupnim fotografijama. Što vi kažete?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:42