AC SCHNITZER

FOTO: Vatreni BMW M5 Competition tuniran na 700 KS čeka novog vlasnika!

 
 BMW Abu Dhabi

Iako je predstavljen nedavno, novi BMW M5 već se nudi i u Competition verziji koja broji 25 KS više (625 KS ukupno), no ako pitate kupce u Abu Dhabiju, niti ta verzija nije dovoljno upečatljiva. Zato u cijelu priču ulazi tuning kuća AC Schnitzer koja upotpunjava želje onih najzahtjevnijih. Tako je u salon BMW-a u Abu Dhabiju stigao prvi M5 Competition s AC Schnitzer paketom vanjštine (spomenuti salon poznat je po tome da u svoje prostore dovode modele koje na sebi imaju elemente tuning kuća budući da su shvatili da to kupci žele).

Foto: BMW Abu Dhabi

Ova verzija tako ima karbonski splitter, difuzor, posebno dizajnirane polugice iza volanu, novi ispušni sustav i karbonski spojler koji daje dodatnu dozu atraktivnosti. Sav krom zamijenjen je sjajno crnim elementima, a za još bolje držanje na cesti brinu se nove sportske opruge AC Schnitzera.

BMW Abu Dhabi

Dorade ne staju na vizualnim elementima, pa se tako nudi povećanje snage 625 KS snažnog modela čija snaga tako raste na 700 KS uz 850 Nm okretnog momenta. Ubrzanje do stotke traje manje od 3,3 sekunde, tako da su budućem vlasniku adrenalin zagarantiran! A zagarantirana mu je i pažnja, budući da je automobil lakiran u crvenu boju koja je vrlo čest odabir kupaca u Abu Dhabiju i Dubaiju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 22:27