ULTIMATIVNI SLEEPER

FOTO, VIDEO: AKO OVU ŠKODU UGLEDATE U RETROVIZORU sklonite se čak i ako vozite BMW M5! Tunirani Superb raspolaže golemom snagom i stotku hvata za 3 s!

 

Vlasniku ove Škode Superb nije se dalo čekati RS izvedbu jer je nikad vjerojatno ne bi ni dočekao pa je svojoj, najjačoj tvorničkoj Škodi ikad - 2.0 TSI DSG 4x4 od 280 KS, odlučio preradama podariti performanse superautomobila i pretvoriti ga u ultimativnog "sleepera". Auto serijski do 100 km/h stiže za 5,8 sekundi i vozi do 250 km/h no vlasnik je te performanse debelo premašio podizanjem snage motora za - duplo! Turbo četverocilindraš doživio je povećanje stage 1 i stage 2, potom su ugrađeni ubrizgavanja vode i metanola te veći turbo. Rezultat: 560 KS!

Modificiran su i ovjes te ispušni sustav, a APR spojka je zamijenila standardnu. Usto, ono što ovoj sivoj češkoj limuzini daje cool faktor je činjenica što ovaj Super Superb po vanjskom izgledu ne odaje kolika se snaga putem 7-stupanjskog DSG-a prenosi na sva četiri kotača, osim činjenice da je spušten i ima sportske alu naplatke. U kabini serijski nije tek upravljač koji je sada sportski profiliran i presvučen alkantarom.Vlasnik tvrdi kako je njegov Superb brz kao i novi BMW M5 te da od 0 do 100 km/h stiže za 3 sekunde. Po svemu, ima i zašto...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:35