LUDE PRERADE

FOTO, VIDEO: PA TO STVARNO VOZI! Pogledajte najčudniji VW Golf II GTI ikad!

Britanska garaža koja se bavi preradama, točnije skraćivanjem automobila, završila je još jedan projekt: bizarno kratak VW Golf II GTI i to u kabriolet izvedbi
 ODD Autos

VW Golf II ima kultni status među ljubiteljima jurilica, brojne su vojske fanova i klubova diljem svijeta, baš kao i najrazličitije prerade istih. Ima svega, od različitih verzija stylinga, do napucavanja snage i preko 1000 KS u čemu su specijalisti dečki iz Boba Motoringa, a zanimljivo to sve bez problema prolazi registraciju kao street legal. Ova pak prerada iz Engleske ponešto je drukčija, a radionica ODD Autos ima vlastito viđenje atraktivnosti prerade jedne Dvojke GTI.

Foto: ODD Autos

Auto s fotografija i iz videa prošao je generalnu kuru skraćivanja karoserije do bizarnih dimenzija, a k tome, postao je i roadster za dvoje bez vrata pa se u auto jednostavno - uskače! Pritom prerada ima i podesiv zračni ovjes što djeluje vrlo atraktivno i za kraj, ovaj je Golf II GTI, koji se slagao pola godine, uredno prošao tehnički i registraciju. Dečki iz radionice ODD Autos potvrđuju kako su se dobro zabavljali tijekom kreiranja ovog GTI-ja, a osim njega sličan su tretman prošli i jedna žuta VW Buba te originalni Mini što možete pogledati na njihovoj Facebook stranici ODD Autos. Što vi kažete na ovu preradu?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:38