LETEĆA TVRĐAVA

FOTO, VIDEO: POGLEDAJTE JEEP GRAND CHEROKEE SRT 8 OD 1200 KS U AKCIJI! Pored njega SRT Trackhawk od 717 KS izgleda smiješno

 
 Ferrada Wheels

Podsjetimo, prije sedam godina kad se pojavio Grand Cherokee SRT8 bio je najbrži Jeep ikad koji je sišao s tvorničkih traka.

S 481 KS i 637 Nm koliko je postizao njegov 6,4-litreni V8 HEMI stroj bio je stvarno metak na kotačima, a naslijedio ga je prošle godine predstavljen Jeep Grand Cherokee SRT Trackhawk s 6,2-litrenim V8 HEMI Hellcat strojem od 717 KS i 875 Nm koji se može za "tko prvi na semaforu" tući s brutalno brzim talijanskim SUV-om Lamborghinijem Urusom.

Unatoč tome, SRT 8 i dalje je omiljen raznoraznim tunerima koji mu podižu snagu do neslućenih brojki, a jedan takav sa zapanjujućih 1200 KS dobio je obuću u obliku super skupih Ferrada Wheels kotača od 22 cola lakiranim u mat tamnu boju s brušenim pozlaćenim krakovima.

Prema navodima proizvođača nude se id 18 do čak 24 cola s tim da se krakovi i bolje naplataka mogu personalizirati po želji.

Osim toga i karoserija je dobila sportski štih s modificiranim odbojnicima, zatamnjenim svjetlima sprijeda i straga, novim sportskim ispušnim sustavima, a ugrađen je i podesivi zračni ovjes kojim se upravlja putem tipke kad se karoserija podiže ili spušta.

Kako SRT 8 s 1200 KS izgleda u akciji pogledajte video...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 23:51