EGZOTIKA

FOTO, VIDEO: RIJETKA PRERADA MERCEDESA SLR McLAREN IZGLEDA SJAJNO I DANAS Međutim cijena superauta iz Mansoryjeve garaže nije diskontna...

 
 Baan Twente

Iako je turner ekskluzivnih modela Mansory u prošlosti imao neke prerade dosta upitnog stylinga ovaj SLR McLaren s fotografija jedna je od njihovih boljih kreacija i usuđujemo se reći, zapravo izgleda prilično dobro, posebno u specijalnoj Crystal Galaxite Black Metallic boji.

Nema tipično Mansory značajnijih zahvata koji jako mijenjaju inicijalne linije karoserije premda su neki elementi ipak prerađeni, poput prednjeg branika od ugljičnih vlakana s velikim usisnicima za zrak.

Specifičnost su i drugačiji, puniji stražnji nosači krova, dodan je stražnji difuzor, a premda ovo nije jedini Mansory s Renovatio "body kitom", jedan je od tek nekoliko lakiranih u ovu specifičnu boju.

Unutrašnjost je također dorađena nizom detalja karakterističnih za Mansory: volan s ravnim donjim ravnim dijelom te obilje alkantare i umetaka od ugljičnih vlakana.

Pogonski 5,4-litreni V8 AMG stroj s mehaničkim kompresorom od 617 KS bio je više nego dovoljan zalog dai serijski Mercedes SLR McLaren bude istinski superautomobil čija je proizvodnja započela 2003. godine, kad je bilo najavljeno ukupno 3500 automobila, po 500 primjeraka godišnje, a automobil je stajao enormnih 475.000 eura.

Mansory je naravno svojoj Renovatio preradi snagu zaokružio na 700 KS što osigurava još bolje performanse.

Automobil prodaje nizozemski trgovac egzotičnim automobilima Baan Twente, auto je do sada odradio 34.350 kilometara i stoji 290.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:57