AKTUALNO

‘Fušeri na djelu‘: Malo dijete je vjerojatno moglo bolje prelakirati ovaj Audi A5

Njemačka limuzina "presvučena" je u svježu nijansu bijele, ali iz nekog čudnog razloga, ne čini se da je korištena ljepljiva traka

Audi A5

 Facebook Screenshot

Lakiranje automobila nije jednostavan posao. Možda ste nekad i probali, a rezultati koje ste dobili vjerojatno nisu bili odlični. Isto se dogodilo onome tko je lakirao ovaj Audi A5 Sportback na fotografijama.

image

Audi A5

Facebook Screenshot

Iako nemamo mnogo detalja o tome što se ovdje dogodilo, sudeći prema fotografijama objavljenima na Facebooku, lako je zaključiti da je majstor mogao postići bolji rezultat koristeći valjak za bojanje zidova u kući.

image

Audi A5

Facebook Screenshot

Njemačka limuzina "presvučena" je u svježu nijansu bijele, ali iz nekog čudnog razloga, ne čini se da je korištena ljepljiva traka. Prema tome, prozori nisu zaštićeni, kao ni prednja svjetla, stražnja svjetla, kotači, značke, rešetke ili otvori za zrak. Umjesto toga, svaki pojedini dio karoserije prefarban je bijelom bojom, dok su i sami prozori dobili tanki sloj, kao i stražnji difuzor koji bi tvornički trebao biti završen kontrastnom crnom.

image

Audi A5

Facebook Screenshot

Kad se pogleda bolje, stvari izgledaju još gore. Jedna fotografija prednje četvrtine pokazuje da je boja vrlo neravnomjerno raspršena i da je počela curiti, što je očiti znak vrlo loše boje. Tu je i lagana maglica bijele boje preko prednjih i stražnjih svjetala, dok drugi krupni planovi pokazuju mjehuriće u boji, a jedan prikazuje dva velika otiska prsta na jednoj od ploča karoserije.

image

Audi A5

Facebook Screenshot

Područje ispod haube lakirano je bez da je pritom prekriven motorni prostor. Bijela boja raspršena je preko mnogih dijelova, uključujući kutije za filter zraka. Čak su i brisači vjetrobranskog stakla prekriveni bojom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:44