PRVO PO MEČKU!

GRAĐEVINAC NA LUTRIJI OSVOJIO 76 MILIJUNA FUNTI pa si ispunio san i kupio Mercedes C63 AMG. Idućih 660.000 funti potrošio je na superaute i Qashqai!

 

Nije tajna kako se mnogi od nas često uhvate u maštanju o tome na što bi sve potrošili novac kada bi dobili na lotu, a raspon želja varira od osobe do osobe. Ipak, većinom se sve svodi na kupnju kuće ili stana, daleka putovanja, osnivanje vlastite tvrtke, kupnje automobila i slično. Zato je zanimljiva priča koja dolazi iz Engleske gdje je stanoviti Andrew Clark 51-godišnji samozaposleni građevinski radnik iz Bostona u Lincolnshireu prošlog prosinca na lutriji EuroMillions osvojio 76.369.806,80 funti što je 12. najveći lutrijski dobitak u Velikoj Britaniji svih vremena. Nakon formalnosti s lutrijom Andrew si je odmah potom odlučio ispuniti san kako će jednog dana voziti Mercedes te nakon samo dva sata u salonu Mercedesa zaključio ugovor o kupnji modela C63 AMG za 80.000 funti!

PA

Kako bi ostao mir u kući, sa svojom je nevjenčanom suprugom Trishom Fairhurst otišao u salon Nissana i za 20.000 funti kupio Qashqai, a dosad je na flotu od šest superautomobila potrošio dodatnih 660.000 funti uključujući 128.000 funti vrijedan McLaren 540C, Porsche 911 Turbo u vrijednosti od 121.000 funti, Ferrari 488 GTB od 184.000 funti... Kada si je ispunio snove na četiri kotača kupio je i kuću s četiri spavaonice teretanom i bazenom, riješio sve hipoteke i zaduženja, a dobar dio golemog bogatstva će raspodijeliti čitavoj obitelji. Andy sebe naziva "čovjekom koji je skoro izgubio 76 milijuna funti", jer da nije bilo njegove Trish koja ga je nakon izvlačenja podsjetila da je i on jednog popodneva kada su bili u kupovini usput ispunio listić u lokalnoj pošti te da ga potraži, na što je on samo odmahivao rukom.

PA

Za britanski The Sun je izjavio kako je upravo zbog "dosadne Trish" i zbog činjenice da se milijunaš nije javio šest tjedana od izvlačenja sve pretražio te na koncu našao dobitni listić, koji je nakon skoro dva mjeseca gotovo izblijedio, između armature i vjetrobrana njegovog Peugeotovog kombija za posao. Da nije ipak odlučio udovoljiti partnerici, nakon još četiri mjeseca iznos bi bio proslijeđen u dobrotvorne svrhe. Na koncu, kako piše britanski Mirror, čovjek koji je pogodio svih sedam brojeva (5, 7, 11, 15, 17, 37 44) sada se svakodnevno vozi u - Nissanu Qashqaiju!

PA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 01:09