JESENJE SKLADIŠTE

'HALO, NEŠTO SMRDI I GORI ISPOD POKLOPCA MOTORA!' Vozačica nazvala muža pa stala i provjerila odakle smrad paljevine... Imala je što za vidjeti!

 
 Facebook / Profimedia

Već je poznato kako glodavci svih vrsta u jesen vole "zaviriti" pod poklopac motora pa glodati kablove, što je jedno vrijeme postala prava pošast u nekim zemljama poput Njemačke, no Chris Persic i njegova supruga Holly iz Pittsburga, vjeverice su dovele u sasvim drukčiji problem.

Naime, nakon što je sjela i krenula na vožnju u obiteljskom Kijinom SUV-u koji je bio parkiran na otvorenom ispred kuće puna tri dana, Persica je ubrzo nazvala supruga i kazala mu kako ima osjećaj da u kabinu iz motornog prostora ulazi smrad paljevine i kao da nešto gori i dimi se kroz haubu.

Facebook

Predložio joj je da odmah stane i pogleda ispod poklopca. Učinila je tako i imala što za vidjeti.

Vrijedne vjeverice su naime, u ta tri dana koliko je SUV stajao na otvorenom, motorni prostor zamislile kao spremište za oko 200 oraha koje su garnirale suhom travom!

REUTERS

Fotografiju je Persic objavio na svom Facebook profilu i savjetovao prijatelje, kako je stigao listopad, pa da ako drže vozila na otvorenom prije vožnje ponekad pogledaju ispod haube kako se ne bi iznenadili i uplašili poput njegove supruge zbog noćnog djelovanja malenih glodavaca...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 12:36