IZNIMNO OČUVANI PRIMJERAK

IMA LI ZAINTERESIRANIH? Prodaje se Mercedes-Benz 190 W201 iz 1986. godine sa samo 462 kilometra na brojčaniku po cijeni od 49.900 eura!

 
 romoto.de

Većina Mercedesa 190 (W201), modela koji je predstavljen 1982. godine, danas na brojčaniku imaju najčešće blizu milijun kilometara, a neki već vrte i „drugu” rundu. Ipak, ovaj model je sasvim drugačiji. Naime, riječ je o primjerku iz 1986. godine koji broji samo 462 kilometara na brojčaniku. Konkretan model ispod poklopca ima 2,3-litreni četverocilindraš snage 134 KS uparen s automatskim mjenjačem. Na slikama je moguće vidjeti kako automobil izgleda kao da je jučer izašao iz salona, što će posebno obradovati istinske obožavatelje ovog modela.

Foto: romoto.de

Prodavatelj iz Njemačke tvrdi kako je automobil skladišten u posebnom skladištu po strogo kontroliranim uvjetima, pa je vrlo vjerojatno riječ o najočuvanijem primjerku koji bi mjesto mogao naći i u kakvom muzeju. Ipak, vlasnik ga je odlučio unovčiti, pa se tako trenutno prodaje po cijeni od prilično visokih 49,900 eura. Za te novce kupac dobiva 15-inčne naplatke, kožna sjedala, četverostupanjski automatski mjenjač, tempomat, klimu, šiber, električne podizače stakala, Becker radio i još mnoštvo opreme koja nije uobičajena za automobil iz 1986. godine. Oni oštrijeg oka primijetit će da je riječ o modelu za tržište SAD-a, a posjeduje i svu potrebnu papirologiju. U svakom slučaju, nekoga čeka uživanje u „novom starom” automobilu, naravno, nakon što kešira gore spomenuti iznos...

romoto.de

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:13