OSTALA U ČUDU

Influencerica parkirala Lamborghini ispred crkve pa dobila kaznu. Iznenađenje je tek uslijedilo

Odmah se počela ispričavati, ali policajci koji se "čude" kako automobil nema registarske oznake bez obzira napišu kaznu

Kazna za parkiranje

 Youtube screenshot

U Italiji se vožnja vozilima bez dozvole uskim i zbijenim ulicama starih gradskih središta, a naročito zaustavljanje na gradskim trgovima, strogo kažnjava.

U principu, za takve "manevre" vam nakon nekog vremena obavezno stiže "čestitka" na kućnu adresu jer vas je snimila kamera. Ili se pojave policajci koji vam na licu mjesta napišu kaznu, naročito ako je u pitanju sakralni objekt.

Upravo se to dogodilo poznatoj auto influencerici Supercar Blondie koja ima vojsku obožavatelja na svojim kanalima na društvenim mrežama i vrlo često upravo nju najvažniji svjetski proizvođači automobila prvu zovu kako bi predstavila najvažnije ekskluzivne novitete.

Tako se "SB" našla i u Italiji na poziv Lamborghinija kako bi predstavila njihov koncept električnog sportskog automobila budućnosti Terzo Millennio.

U videu možemo vidjeti influencericu kako otkriva automobil i objašnjava njegove karakteristike dizajna, međutim u jednom trenutku dolazi vozilo policije te je policajci obavještavaju kako je zabranjeno parkiranje na trgu ispred crkve.

Ona se ispričava, a policajci koji se "čude" kako automobil nema registarske oznake i bez obzira joj napišu kaznu koju su jednostavno postavili na vjetrobran, jer Terzo Millennio nema brisače.

Gledajući ovaj video ljudi iz Lamborghinija su se sigurno dobro zabavili jer su upravo oni i zamislili ovu neslanu šalu u suradnji s lokalnom policijom, kako influrncerica navodi u videu na svom Facebook profilu.

Supercar Blondie je ranije snimila video za Terzo Millennio na toj lokaciji (njen je video na YouTubeu do sada pregledan 8,5 milijuna puta), ali je video šale objavila jučer. Tada na snimanju, sigurno joj nije bilo do smijeha...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2023 21:17