VELIKA FOTOGALERIJA

INSPIRIRAN DTM BOLIDIMA: Tuning kuća iz Afrike pokazala Audi RS6 sa karbonskom proširenom karoserijom i Armytrix ispušnim sustavom!

 
 Race!

Prije nekoliko godina poznati skijaš i Youtuber Jon Olsson predstavio je jedinstveni RS6 inspiriran DTM bolidima. Automobil je bio proširen, tuniran na preko 1000 KS te je dobivao poglede gdje god bi se pojavio. Zašto pišemo u prošlom vremenu? Zato što je ovaj ultimativni karavan nažalost uništen prilikom pljačke. Ipak, ovih dana na internetu je osvanuo jedan primjerak iz Južnoafričke Republike koji nas je odmah podsjetio na Olssonov model.

Foto: Race!

Tuning je odradila lokalna tuning kuća Race! Kao što možete vidjeti sa slika, serijski RS6 u nardo sivoj boji dobio je DarwinPro body kit koji proširuje karoseriju i donosi mnoštvo karbonskih elemenata. Ugrađeni su i novi 21-inčni ADV1 naplaci, a poklopac motora je karbonski. Moramo priznati kako automobil izgleda odlično.

Za bolje držanje na cesti brinu se H&R opruge, a tuning kući su odlučili poboljšati usis i ispuh. Ako netko ne zamijeti ovaj automobil, sigurno je da će ga čuti! Serijski ispušni sustav zamijenjen je Armytrixovim. Uz serijski 4.0-litreni twin-turbo V8 motor od 560 KS, zabava u ovom praktičnom karavanu je zagarantirana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:15