NEVIĐENA IDEJA

Je li moguće da je netko napravio ovo od Mercedesa CLK? Hot-rod je zanimljiva ideja, ali...

Donja polovica prednjeg kraja nije najgora, ali opet, to je dio automobila koji je najbliži originalnom dizajnu

Mercedes CLK Hot Rod

 eBay

Kada pregledavate privatnu online prodaju automobila, nije teško naići na neke zanimljive projekte. Međutim, ovaj W208 Mercedes CLK na eBayu koji izgleda kao hot rod je vrlo vjerojatno jedan od najčudnijih koje smo vidjeli.

image

Mercedes CLK Hot Rod

eBay

Donja polovica prednjeg kraja nije najgora, ali opet, to je dio automobila koji je najbliži originalnom Mercedesovom dizajnu. Četverostruka prednja svjetla ostaju, ali umjesto da pređu u elegantno u haubu, ona se ulijevaju u prilagođene blatobrane. Kako idete dalje natrag i gore, automobil postaje sve strašniji.

image

Mercedes CLK Hot Rod

eBay

Cijela originalna karoserija sada se nalazi zasebno na vrhu okvira, što automobil čini nepotrebno visokim u potrazi za proporcijama hot roda iz 1930-ih. Mrežasta rešetka je deformirana, a šiljasta hauba neusklađena.

Zatim je tu stražnji kraj. Za početak, stražnji prozori bili su blokirani u korist dva sićušna proreza na vrhu, iako bismo mogli zamisliti da je to pomalo sporna točka jer je stražnji dio automobila previše nagnut.

image

Mercedes CLK Hot Rod

eBay

Ono što je stvarno neugodno oku su CLK-ovi nespretno veliki stražnji blatobrani, koji su gotovo visoki koliko i same gume i zauzimaju polovicu bočne karoserije. Uz sve to, dok su stražnji kotači i gume za drag-utrke, i dalje imaju tvornički dizajn naplataka. Konačno, unatoč svim naporima da ovaj automobil izgleda kao hot rod, unutrašnjost ostaje nepromijenjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:30