rijetka zvjerka

Jedan od 50 BMW-a 3.0 CSL ide na privatnu aukciju: Očekuje se da će postići iznos od 600.00 eura!

BMW je predstavio 3.0 CSL u studenom prošle godine kao odavanje počasti za proslavu 50. godišnjice BMW M odjela

BMW 3.0 CSL

 BMW M

Samo jedan primjerak BMW-a 3.0 CSL ide u prodaju u Španjolsku, a lokalno zastupništvo proizvođača otkrilo je da će prodavati automobil na privatnoj aukciji.

image

BMW 3.0 CSL

BMW M

Sa samo 50 proizvedenih primjeraka 3.0 CSL-a, Španjolskom tržištu je namijenjen samo jedan automobil, broj 41. Licitacija na aukciji započet će od vrtoglavih 605.000 eura bez poreza (oko 800.000 eura uključujući PDV i registraciju).

image

BMW 3.0 CSL

BMW M

Srećom, BMW Španjolska neće staviti u džep sav novac ostvaren prodajom. Dapače, sav prikupljeni novac iznad predviđene cijene bit će doniran u dobrotvorne svrhe.

image

BMW 3.0 CSL

BMW M

Zainteresirani za preuzimanje ključeva ograničenog izdanja BMW-a morat će se registrirati putem platforme SoulAuto. Ponuđači također moraju biti provjereni kupci marke BMW M kako bi osigurali da automobil završi u rukama pravog entuzijasta, a ne jednostavno nekoga tko će ga prodati za više novca naknadno.

image

BMW 3.0 CSL

BMW M

BMW je predstavio 3.0 CSL krajem studenog prošle godine, a služi kao odavanje počasti za proslavu 50. godišnjice BMW-a M i temelji se na miodelu M4. Dizajn automobila uvelike je inspiriran BMW-om 3.0 CSL Hommage konceptom iz 2015. i uključuje mnoštvo posebno izrađenih komponenti, uključujući nove aluminijske rešetke, plastične dijelove ojačane ugljičnim vlaknima te stražnje krilo i krovni spojler inspiriran originalom E9 3.0 CSL-om.

image

BMW 3.0 CSL

BMW M

Pokreće ga modificirana verzija 3,0-litrenog šestaka s dva turba, koji sada isporučuju preko 550 KS i 550 Nm okretnog momenta. Motor je povezan na šest-brzinski ručni mjenjač koji snagu prenosi na stražnje kotače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:35