REPLIKE

Jeste li se ikada zapitali kako bi Porsche izgledao kao kompakt? Više ne trebate zamišljati...

Dok bi Audi iz tog doba imao više smisla za ovu konverziju, zgodne proporcije Civica pokazale su se kao dobra polazna točka

Honda Civic replika

 Instagram Screenshot

Ako je odgovor na pitanje postavljeno u naslovu pozitivan, onda će vam ova Honda Civic iz Tajlanda svakako biti zanimljiva. Japanski kompakt dobio je prilagođeni prošireni komplet karoserije i nove rasvjetne jedinice na oba kraja u nastojanju da replicira "štih" Porschea.

Projekt je započeo kao skromna Honda Civic pete generacije. Dok bi Audi iz istog doba vjerojatno imao više smisla za ovu konverziju, zgodne proporcije Civica s troja vrata pokazale su se kao dobra polazna točka. Prednji dio automobila praktički je neprepoznatljiv, budući da nijedan dio karoserije nije ostao netaknut.

image

Honda Civic replika

Instagram Screenshot

Dodatna prednja svjetla ovalnog oblika postavljena na zakrivljene prednje branike i novi poklopac motora čine iluziju njemačkog proizvođača automobila. Oblik predimenzioniranih lažnih usisnika branika također pokušava izgledati kao da je dizajniran u Stuttgartu.

image

Honda Civic replika

Instagram Screenshot

Profil otkriva pravi identitet modela jer staklenik i vrata ostaju u tvorničkom obliku, u kombinaciji sa širim blatobranima i velikim aluminijskim naplatcima s pet krakova. Straga se vlasnik odlučio za čist pristup bez okvira za registarske oznake i komplet okruglih LED svjetala. Možda bi par Cayenneovih stražnjih svjetala bolje odgovarao, ali pretpostavljamo da bi bila prevelika za kompaktni hatchback.

image

Honda Civic replika

Instagram Screenshot

"Civiche EG911", kako ga je vlasnik nazvao u objavi na Instagramu, prodaje se u Tajlandu po neobjavljenoj cijeni. Ako se imalo razumijete u replike, vjerojatno znate da auto trgovine u Tajlandu imaju ozbiljnu ekspertizu u izradi karoserija po narudžbi, što vjerojatno objašnjava podrijetlo ovog hatchbacka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:28