StoryEditor
ZAMIJENIO PAPUČICE

Jesu li vozači Mustanga opasniji od korone? Učenici se vratili u školu i umalo stradali na ulazu!

Najpoznatiji po nevjerojatno glupim sudarima uglavnom na eventima poput Cars And Coffee, vozači Mustanga prava su pošast
Ford Mustang
 WTAJ Youtube screenshot

Puno se rasprava vodilo o održavanju nastave u školi tijekom pandemije koronavirusa, ali taj je fokus, barem u Sjedinjenim Državama, skrenuo pozornost sa stvarnije opasnosti - vozača Ford Mustanga.
Najpoznatiji po nevjerojatno glupim sudarima uglavnom na eventima poput Cars And Coffee, vozači Mustanga prava su pošast u Americi jer uvijek jednostavno nađu načina da izazovu uništenje i razbiju vlastiti automobil. Ni mali gradovi Amerike, pritom, nisu imuni na taj "teror".

No, šalu na stranu, najnoviji incident s vozačem Forda Mustanga zabilježen je u gradiću Boswellu u državi Pennsylvaniji.
Nije poznato puno detalja o samoj nesreći, osim da se vozač Mustanga četvrte generacije zabio u cigleni zid na ulazu u srednju školu North Star prošlog četvrtka.
Snimka s lica mjesta pokazuje da je prednji kraj automobila potpuno uništen i da su odškrinuta vrata vozača.
Prema postaji WTAJ, jedan je učenik ispred škole umjesto kočnice pritisnuo papučicu gasa i projurio preko rubnika pa završio na stepenicama probivši zid ulaza. Srećom, cijeli je incident prošao bez ozlijeđenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2020 22:01