TUNING

JOŠ JEDNA LUDA PRERADA NOVOG AUDIJA RS6: Mansory napucao njemački karavan na 730 KS uz koje ubrzanje do stotke traje svega 3,2 sekunde!

 
 Mansory

Mansory je poznat po prilično radikalnim preradama, većinom superautomobila. Ipak, sada su odlučili proširiti svoj portfelj i to sa, ni manje ni više, Audijem RS6. Odličan odabir! Očekivano, već prvi pogled otkriva kako je po pitanju vanjskog dizajna mnogo toga promijenjeno. Prednji dio tako krasi novi odbojnik s karbonskim dodacima, a tu su i novi pragovi. Automobil je postavljen na 22-inčne aluminijske naplatke, na najviše promjena ima na stražnjem dijelu na kojem se nalazi novi odbojnik za znatno agresivnije dizajniranim difuzorom i neobičnim nastavcima novog ispušnog sustava.

Naravno, tu nisu stali, pa je tako snaga potentnog 4,0-litrenog twin-turbo V8 motora koji serijski broji 600 KS uz 800 Nm okretnog momenta povećana na impresivnih 720 KS uz čak 1000 Nm okretnog momenta! Ubrzanje do stotke sada traje 3,2 sekunde, što je čak 4 desetinke manje od serijske izvedbe.

Promjena ima i u nutrašnjosti koja se može u potpunosti individualizirati. Tako se nude sportska sjedala i kontrolna ploča od alkantare kao i tepisi s narančastim obrubom. Kao šećer na kraju tu su i karbonski upravljač i elementi na vratima. U svakom slučaju, dobar posao u Mansoryju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:53