TUNING

Još upečatljiviji nastup: Hamann tuning predstavio svoju preradu BMW-a X6!

Model kodnog imena G06 za neke je vlasnike odveć "normalan", pa tu uskače tuning kuća Hamann sa nizom dorada
BMW X6 tuning
 Hamann

BMW X6 nove generacije kodnog imena G06 ističe se itekako upečatljivim dizajnom sa masivnim bubrezima koji pritom mogu opcijski biti i osvijetljeni kao i širokim LED svjetlima na stražnjem dijelu koja dodatno naglašavaju širinu i masivnost ovog modela. Ipak, nekima niti to nije dovoljno, pa je stoga tuning kuća Hamann u posljednjih nekoliko mjeseci radila na doradama, a vizija je sada postala stvarnost.

image
BMW X6 tuning
Hamann

Tako se vlasnicima nudi kompletan "body kit" koji uključuje nove odbojnike, mnoštvo spojlera, nove proširene blatobrane kao i nova kućišta za modificirani ispušni sustav koji ima četiri nastavka promjera 101 mm. Kako bi automobil izgledao još agresivnije, nudi se i novi set sportskih opruga koje podnicu spuštaju za 25mm, a za potpuni dojam tu su novi naplaci Anniversary Evo. Oni se pritom nude u veličini od 22 ili 23 cola, a dolaze u sivoj, crnoj ili srebrnoj boji - prema preferencijama kupaca.

image
BMW X6 tuning
Hamann

Cijene? Kupci mogu odabrati dio po dio, a primjerice set felgi će platiti 7720 eura, dok će vizualni dodaci na karoseriji kada se zbroje stajati nešto više od 10 tisuća eura. Dorada ima i za unutrašnjost gdje kupci mogu birati različite materijale i boje.

image
BMW X6 tuning
Hamann

Ne sumnjamo kako će se naći vlasnici kojima će ovakve dorade biti po mjeri...

image
BMW X6 tuning
Hamann
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 18:26