KOME ĆE IH PRODATI?

JURILICA OSTALA BEZ KOTAČA! UKRALI FELGE S TESTNE CORVETTE C8 koja još nije ni krenula u proizvodnju

 

General Motors je u srpnju prošle godine javnosti premijerno predstavio novu generaciju Corvette kodnog imena C8. Glavna novost je središnje postavljeni 6,2-litreni V8 motor s 497 KS, odnosno 502 KS uz Z51 Performance paket.

Kao što možete vidjeti prema ovim brojkama, u GM-u su odlučili igrati "svoju igru", pa tako nema downsizinga, a ovo je ujedno i jedini atmosferski V8 u ovom segmentu. Treba spomenuti kako ubrzanje do 96 km/h (60 mp/h) traje manje od 3 sekunde, što je impresivan rezultat!

Iako će kupci morati još malo pričekati do prvih službenih isporuka, na prometnicama diljem SAD-a mogu se vidjeti prototipi i testni primjerci s kojima se odrađuju završna testiranja i analize.

Corvette C8 će u proizvodnju za nekoliko tjedana, ali čini se da lopovi „ne spavaju” pa je tako jedan od testnih primjeraka parkiran u Detroitu ostao bez felgi! Pritom će, prema prvim fotografijama, šteta biti i veća od same cijene četiri aluminijske felge, budući da je oštećeno i podvozje automobila.

/ Facebook

Ostaje pitanje – kome će ove felge lopovi prodati? Budući da kupci koji su naručili još nisu dobili svoje primjerke modela, čini se da tržišta trenutno nema, pa je za pretpostaviti kako će „u opticaj” tek kada krenu prve isporuke.

Testni vozači Chevroleta cijeli su slučaj prijavili policiji koja će istražiti slučaj i pokušati pronaći kradljivce...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:27