NE VIĐA SE ČESTO

Kako li mu je to samo uspjelo? ‘Parkirao‘ VW Passat TDI na stupić ispred shopping centra

Oštećenje na prednjem dijelu ukazuje na to da je maska ​​s vozačeve strane ono što je prvo udarilo u stupić

Passat u problemu

 Leicester Police Department Facebook

Vozač VW Passata TDI B4 karavana starije generacije u Leicesteru, Massachusetts (SAD), završio je u nevjerojatno bizarnoj poziciji. Iako vlasti nisu otkrile kako je do toga došlo, može se pretpostaviti da vozač nije vidio stup dok je noću prolazio parkiralištem.

Sada fotografije koje je policija podijelila na Facebooku prikazuju Passat ispred glavnog ulaza u Walmart kako stoji na žutom stupu u zoni zabranjenog parkiranja.

Oštećenje na prednjem dijelu VW-a ukazuje na to da je maska ​​s vozačeve strane ono što je prvo udarilo u stup, razbivši jedno od prednjih svjetala i svjetlo za maglu, a također uzrokujući neka vidljiva oštećenja na braniku i haubi.

Također možete primijetiti da žuti stup leži pod blagim kutom. Sila VW-a koji ga je udario gurnula ga je vjerojatno u ovaj položaj. Kako bilo, ovako što se ne viđa svaki dan.

image

Passat u problemu

Leicester Police Department Facebook

Nejasno je i kako je Passat pomaknut iz ove nesigurne pozicije. Ako nije bio podignut, nego odgurnut ili odvučen sa stupa, mogao je pretrpjeti oštećenje ovjesa kad se vratio natrag na kolnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:50