TUNING

Kao da nije izgledao dovoljno divlje: Ovo je Lamborghini Aventador s potpisom Liberty Walka

Japanska tvrtka ima iskustva u nadogradnji nekih od najmoćnijih automobila na planeti, a nedavno je predstavila GT EVO bodykit

Liberty Walk Lamborghini Aventador

 Liberty Walk

U ne tako dalekoj budućnosti na tržište će izaći dugoočekivani nasljednik Lamborghinija Aventadora koji će ponuditi više performansi od prethodnika. Međutim, iako će preuzeti njegov "plašt", Aventador će dugo ostati omiljen među tuning tvrtkama.

Među najpoznatijim tunerima koji često rade na Aventadoru je Liberty Walk. Japanska tvrtka ima iskustva u nadogradnji nekih od najmoćnijih automobila na planeti i ne tako davno, predstavila je svoj divlji GT EVO bodykit za talijanski superautomobil.

Na prednjoj strani možemo vidjeti naglašeni razdjelnik i drugačiji branik. Aventador Liberty Walk također je opremljen novom haubom i proširenim lukovima kotača s aerodinamičnim otvorima sprijeda.

Koliko god prednji kraj bio dramatičan, bočni profil je možda najčudniji. Dodavanje novih lukova kotača, kao i karakterističnih stijenki i bočnih pragova, drugih naplataka i sustava zračnog ovjesa, dramatično mijenjaju prisutnost Aventadora na cesti. Za mnoge bi to bilo previše, ali za 20 pojedinaca koji su kupili setove GT EVO, njihov Aventador izgleda gotovo dramatično kao Veneno, ali za mnogo manje novaca.

image

Liberty Walk Lamborghini Aventador

Liberty Walk

Stražnji dio je također krajnje čudan, zahvaljujući velikom fiksnom krilu, "perajama" morskog psa koje se protežu duž poklopca motora, odvažnom difuzoru i novom braniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:55