TUNING

Kao mali M8: Avante Design ponudio smanjenu kontroverznu masku hladnjaka za BMW M4

Ostale nadogradnje uključuju skupinu bočnih otvora za zrak na prednjim blatobranima stražnjim krilom
BMW M4
 Avante Design

Tuneri ne troše vrijeme i pripremaju niz prilagođenih dijelova za nove BMW M3 i M4. U Avante Designu su se tako odlučili usredotočiti na model M4 kako bi tom coupeu dali još agresivniji izgled. Što se tiče kontroverznih "mega bubrega" dostupne su dvije opcije: standardni koji ostaju, ili "bubrezi" normalne veličine za tradicionaliste.

image
BMW M4
Avante Design

U Avante Designu kažu kako je razvoj te opcije već završen i da će se uskoro takvi "normalni" bubrezi za M4 naći u ponudi kuće. Na raspolaganju će biti varijante dorade karoserije u tri razine, a najzanimljivija je pritom "wide-body" dorada s 18 cm širom karoserijom od standardne verzije.

image
BMW M4
Avante Design

Osim širih bokova i aerodinamičkih detalja, redizajniran je i poklopac motora sada s dvostrukim otvorima za dodatno hlađenje motora.

image
BMW M4
Avante Design

Agresivniji dizajn prednjeg kraja čini XXL masku hladnjaka manje "polarizirajućom", ali sigurni smo da će više zainteresiranih preferirati tradicionalni izgled bubrega čiji je dizajn Avante Design preuzeo s M8 Coupe modela.

Ostale nadogradnje uključuju skupinu bočnih otvora za zrak na prednjim blatobranima, zajedno s fiksnim stražnjim krilom, vjerojatno posuđenim iz BMW-ovog kataloga M Performance, prilagođenog novom M4.

image
BMW M4
Avante Design

I prednji i stražnji odbojnici mogu se pohvaliti povećanim usisnicima zraka, a iako sportski kupe sada možda izgleda pomalo divlje, još uvijek uglavnom zadržava OEM standard. Sve što nedostaje je možda središnji završetak ispuha s četiri cijevi u stilu Lexusa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:15