IMPRESIVNA KOLEKCIJA

KOŠTAJU VIŠE NEGO PRAVI AUTOMOBIL: Pogledajte kolekciju egzotičnih 1:18 maketa vrijednih 40 tisuća dolara!

 
 Youtube

Mnogu ljubitelji automobila prije kupnje svog prvog modela najčešće su krenuli s prikupljanjem maketa svojih omiljenih modela. Pritom je najčešće riječ o modelima koje potpisuju komercijalne kompanije i koji se mogu za relativno pristojne iznose pronaći u trgovačkim centrima.

Ipak, postoje i kompanije koje su se specijalizirale za uski krug kupaca koji u maketi vide svoj životni hob, svoju kolekciju, a možda i investiciju. Za njih se proizvode sa svim detaljima kao na pravim automobilima.

Često se lakiraju u posebnim uvjetima i u posebne boje, a posvećenost detaljima je nevjerojatna. Naravno, takvo što i košta, pa neki primjerci stoje poput pravog automobila! Američki YouTuber Effspot također je jedan od takvih kolekcionara, a ovaj tjedan odlučio je svoju kolekciju podijeliti s pratiteljima.

Očekivano, luksuzni modeli rađeni po narudžbi među kojim se ističe niz Koenigsegg i Pagani modela (uključujući ljubičastu Zondu Lewisa Hamiltona), baš kao i mnoštvo Ferrarija, Lamborghinija i ostale egzotike. Sve to naravno košta, pa tako njegova kolekcija vrijedi čak 40 tisuća dolara! Pogledajte video sa svim detaljima kolekcije koja vrijedi poput primjerice solidno opremljene BMW Serije 3:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:00