IMPRESIVNO VRIJEME

KRALJ SE VRATIO NA TRON: Pogledajte kako je Porsche GT2 RS MR skinuo rekord Lamborghinija Aventadora SVJ na Ringu!

 
 Manthey Racing Facebook

Nedavno je Lamborghini Aventador SVJ oborio rekord Ringa s vremenom od 6:44,97. To je bilo 2 sekunde brže od Porschea GT2 RS, no u Porscheu nisu mirovali, pa je tako ovaj tjedan i službeno oboren novi rekord. Posebna verzija modela GT2 RS MR sada je službeno najbrži cestovni automobil na Ringu.

Manthey Racing Facebook

Model koji je dorađen od kompanije Manthey Racing (koja je također u vlasništvu Porschea i koja je napravila dorade na ovjesu i po pitanju aerodinamike, dok je snaga ostala ista - 700 KS) Ringom je projurio u samo 6 minuta i 40 sekundi i 3 desetinke, što je više od 3 sekunde brže!

Manthey Racing Facebook

Naravno, odmah su krenuli komentari fanova Lamborghinija koji zamjeraju što je riječ o dorađenoj verziji, no treba uzeti u obzir da je na doradama radio spomenuti Manthey Racing koji posluje pod Porscheovim vlasništvom, a uz to Lamborghini Aventador SVJ je također dorađena verzija Aventadora S. Dakle, što se rekorda tiče, sve je čisto, a mi skidamo kapu Porscheu i Manthey Racingu na ovom uspjehu. Pogledajte video impresivne vožnje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:08