klinac dolijao

Krš i lom: 17-godišnjak iz salona Lexusa ukrao skupocjeni RC350 proletjevši kroz izlog na ulicu

Osumnjičeni maloljetnik optužen je da je i ranije provalio u nekoliko prodajnih salona i ukrao šest automobila

Krađa Lexusa

 Youtube screenshot

Krađa automobila je opasna rabota, a posljedice su ozbiljne. Na teži način je to shvatio teenager uhvaćen u krađi automobila iz salona Lexusa u državi New York (SAD). Ima samo 17 godina, međutim već je dobro ispraksiran član bande kradljivaca automobila, a sada bi mu tužiteljstvo moglo odrediti kaznu od 10 godina robije.

Prema policiji grada Cicera i uredu šerifa okruga Onondaga, tinejdžer je identificiran kao član skupine koja je ukrala tri automobila od dva različita trgovca u noći 22. kolovoza.

Skupina od šest tinejdžera navodno je ukrala Dodge Challenger i Jeep Grand Wagoneer iz jednog salona, uz Lexus RC iz drugog. Policija je locirala sva tri vozila daleko od salona, ali ubrzo nakon što je prijavljena krađa.

Snimka s nadzornih kamera salona koju je podijelila policijska uprava Cicero, prikazuje osobu u novom crnom Lexusu RC350 kako probija golemi stakleni izlog salona i daje se u bijeg. Prema policiji, osumnjičenik je još u kolovozu u dva navrata bio provalio u nekoliko prodajnih salona i ukrao ukupno šest vozila, piše portal carscoops.

Procjenjuje se da je u njegovim krađama prouzročena materijalna šteta od 100.000 do 250.000 dolara. Zanimljivo, mladić je cijelo to razdoblje provaljivao u salone i krao aute u vrijeme dopusta iz pritvora za maloljetnike, izvještava lokalni Bimhamton News.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:55