TAKO MLAD, A VEĆ RAZBOJNIK

KRŠ I LOM! POLICIJSKA POTJERA ZA KRADLJIVCEM AUTA LOŠE ZAVRŠILA Kad su policajci vidjeli lopova ostali su u šoku i pozvali socijalnu službu...

 
 West Australia Police Force

Policajci u lučkom australskom gradu Fremantleu nedaleko Pertha prekjučer su provodili rutinsku kontrolu na gradskim ulicama, kada su dobili obavijest da je primijećen ukradeni Subaru Forester.

Vozilo je bilo ukradeno 6. listopada tijekom provale u jedan dom u nedalekom susjedstvu, u Stirlingu i od tada mu se gubi svaki trag.

Međutim, ukradeni japanski crossover pojavio se upravo u ulici ispred patrole. Uslijedio je standardan postupak: sirene, zaustavljanje sumnjivog vozila i izlazak iz vozila s upozorenjem vozaču.

West Australia Police Force

No, čim su izašli iz vozila, vozač Forestera se dao u bijeg i nakon jurcanja gradom potjera je završena udarom Subarua u bok 250.000 dolara vrijednog Lamborghinija Urusa koji se je prolazio križanjem.

West Australia Police Force

Kada su policajci stigli do razbijenih automobila, spustili su oružje jer su za upravljačem ukradenog Forestera pronašli 14-godišnjeg dječaka, stavili mu lisice i kontaktirali službu za maloljetnike.

Dječak je završio u pritvoru za maloljetnike, i optužen je prema sedam točaka zakona - dvije za krađu motornog vozila, tri za krađu te dvije za provalu.

Policija ne otkriva okolnosti, identitet i detalje o dječaku s obzirom na to kako je riječ o maloljetniku, osim da ga čeka suđenje na Sudu za djecu u Perthu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:50