VRIJEDNOST PREKO 850.000 DOLARA!

KUPIO AUTOMOBIL NA AUKCIJI PA OSTAO U ŠOKU: "Halo policija, u kupljenom automobilu sam pronašao nekoliko kilograma kokaina"

 
 The Drive screenshot

Zamislite situaciju - na aukciji ste kupili automobil. Po dolasku u vase dvoriste krenuli ste u proces detaljnog pranja i detailinga kako bi automobil doveli u tvorničko stanje. I tom prilikom ste, u jednom od “zaboravljenih" pretinaca pronašli - kokain!

I to velike količine kokaina! Iako zvuči kao scena iz filma, to se dogodilo iz grada Laredo u Teksasu. Odgovorni novopečeni vlasnik modela krcatog drogom odmah je pozvao - policiju.

Kako prenosi Houston Chronicle, specijalni tim odmah je odgovorio na poziv, a rezultat je pronalazak čak 34 paketa punih kokaina. Pritom je njih 17 bilo raspoređeno po automobilu (njih je vlasnik uočio), a ostatak je bio pohranjen u različitim dijelovima karoserije.

Ukupno je pronađeno 34 kilograma ulične vrijednosti čak 850.000 dolara, prenosi Laredo Morning Times.

The Drive screenshot

Nažalost, nisu poznati detalji i marka automobila koji je očito bio korišten za švercanje droge, a ostaje pitanje kako je sva ta količina ostala "zarobljena" u automobilu i kako je isti prošao kontrole prije uvrštavanja na listu aukcijske kuće...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:04