I BOGATI PLAČU

KUPIO JEDINSTVENI HIPERAUTO Ageru RS Gryphon od 1362 KS pa mu ga prije isporuke razbio tvornički test vozač

Ovaj jedinstveni primjerak prikazan je u Ženevi, na sebi ima elemente od 24-karatnog zlata, a naručio ga je kolekcionar Manny Khoshbin. Nažalost, testni vozač nije uspio obuzdati zvjerku, pa će se Manny još načekati dok ne dobije svoj primjerak...
 Expressen

O ovom Koenigseggu smo već pisali. Javnosti je prikazan na salonu u Ženevi, a riječ je o posebnom primjerku izrađenom po želji poznatog automobilskog kolekcionara Mannyja Khoshbina. Nažalost, njega su iz tvornice ovih dana nazvali sa tužnim vijestima. Naime, testni vozač švedske marke nije uspio obuzdati 1360 KS snažnu zvjerku te je izgubio kontrolu testirajući Gryphon na testnoj stazi u švedskom gradu Ängelholmu. Na internetu se pojavila slika razbijenog automobila, a testni vozač i njegov suvozač prevezeni su u bolnicu, ali nisu teže ozlijeđeni.

Instagram

Manny će se još načekati do isporuke ovog jedinstvenog modela, a pitanje je i hoće li pristati na isporuku nakon ovog incidenta. Cijena koju je platio za ovaj model nije poznata, ali poznato je da "normalne" Agere RS stoje oko 2 milijuna dolara, pa je iznos koji je Manny keširao za ovaj, sada već razbijeni model još i veći.

Expressen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:50