ZANIMLJIVA KOLEKCIJA

Lancer Evolution u dnevnom boravku i još 75 drugih skupih automobila u dvorištu, milijuni dolara u kešu - ovako izgleda racija u kući narkobosa!

 
 NYCE1s.com Facebook

Zahvlajujući Facebook objavi stranice NYCE1s možemo vidjeti kako izgleda racija u kući vođe narkokartela u Gvatemali. A slike koje su pritom objavljene su impresivne - vođa kartela je u svom vlasništvu imao više od 75 automobila, među kojima se ističu Maserati Gran Turismo, BMW M4, Audi R8, Nissan GT-R...

Foto: NYCE1s.com Facebook

Osim modernih sportskih jurilica, u kolekciji je i mnoštvo starijih modela, poput Fiata 124 iz 1975. godine, kultnog BMW-a E30 M3, Shelby Cobre (vrlo vjerojatno replika).

Velik broj "lajkova" dobila je slika na kojoj su dva Lancera Evolutiona parkirana u dnevnom boravku. "Čovjek je imao ukusa i znao je što treba čuvati", istaknuo je jedan od korisnika koji su komentirali sliku.

Zanimljivo je da se među egzotičnim jurilicama našla i dva neuobičajena modela - Hummer H1 te nova Honda Civic Type R koju je kartel vjerojatno koristio kako brzo došao od točke A do točke B.

Zasad nije poznato što će biti sa zaplijenjenim automobilima budući da zakon u Gvatemali ne dozvoljava da ovi automobili završe na aukciji...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 20:31