DO DEFENDERA KLIKOM MIŠA

LAND ROVER DEFENDER iz filma Spectre ide na online aukciju: očekuje se cijena veća od 300 tisuća funti!

 
 Silverstone Auctions

Jedan od Land Rovera Defendera koji su korišteni u posljednjem u nizu nastavaka filmova o Jamesu Bondu uskoro ide na aukciju. Riječ je o posebnoj dorađenoj pick-up verziji koja se pojavljuje u nastavku Spectre koji je debitirao 2015. godine.

Foto: Silverstone Auctions

Modifikacije potpisuje Bowler Motorsport koji je ugradio posebne naplatke, "roll-cage", ojačanu šasiju i posebnu ručnu kočnicu. Vizualno je također izmijenjen - pa se tako ističu nova LED svjetla, zaštita karoserije, poseban "snorkel" vanjski usis zraka kao i sajla za vuču automobila. Već sami pogled na ovaj model otkriva kako je riječ o čistokrvnom terencu koji savladava sve terene, što je dokazano i u scenama filma:

A kada smo kod primjeraka iz filma, samo 7 komada je "preživjelo" snimanje, među njima i ovaj model. "Ovo je posebna prilika za sve ljubitelje Jamesa Bonda, budući da mogu postati dio povijesti kultnog filma" - izjavio je Nick Whale, izvršni direktor kompanije Silverstone Auctions koja je zadužena za aukciju koja će se održati 23. svibnja, i to u digitalnom obliku s obzirom na trenutne mjere u Velikoj Britaniji, ali i ostatku svijeta.

Očekivana cijena nije poznata, no treba spomenuti kako je jedan primjerak Defendera iz Bonda već jednom bio zvijezda aukcije, a cijena je tada iznosila čak 365,500 funti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:17