LJEPOTICE UKROTILE ZVIJERI

LIJEPE ŽENE I SUPERAUTOMOBILI IDU ZAJEDNO: Pogledajte pripadnice ljepšeg spola u akciji za volanom ultrabrzih jurilica!

 
 Youtube screenshot

Iako superautomobile obično vežemo uz muškarce, postoji i velik broj žena koje su zaljubljenice u brzu vožnju i supersportske modele. Sa sve većim brojem snimatelja na ulicama gradova poput Londona i Monte Carla, na YouTubeu svakodnevno osvanjuju snimke u kojima se upravo žene nalaze za upravljačem različitih jurilica. Izdvojili smo nekoliko takvih snimki:

Prva nam dolazi iz Zagreba, gdje je ženski dvojac u Porsche Carreri došao pred hotel Esplanade u sklopu ekskluzivne karavane Lion's Run, a zanimljivo je kako su od 80 automobila koji su sudjelovali u reliju upravo one prve stigle na odredište.

Koenigsegg Agera One:1 broji čak 1360 KS, no to nije problem za ovu vozačicu. Njeno ime je Carina Lima, a superautomobili joj nisu strani budući da se od 2012. godine profesionalno bavi utrkama, pa je tako između ostalog nastupala u Lamborghini Super Trofeo seriji...

Još jedna zanimljiva snimka dolazi iz kneževine Monako: ova vozačica našla se za upravljačem Bugatti Veyrona. Kada joj je zaposlenik hotela uparkirao Bugatti (koji pritom nije njezin već je vlasništvo rent-a-car kompanije koja za njega traži čak 19 tisuća eura dnevno), vlasnica ga je nagradila s čak 500 eura napojnice!

Mlada 21-godišnja plavuša s ovog videa svakako zna kako obuzdati 650 KS snažan Gumpert Apollo...

Za kraj, tu su i dvije kompilacije prema kojima ispada da većinu superautomobila u Monaku voze upravo žene:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2023 08:00