ODUŠEVILI POZNATOG GLUMCA

LJUBAV TOMA HANKSA I PEGLICE napokon realizirana: Pogledajte kako izgleda Fiat 126p uređen za poznatog glumca

Punog imena Polski Fiat 126p, ovaj primjerak financirali su stanovncii grada Bielsko-Biała u kojem je automobil i proizveden, a besplatno ga je za Hanksa uredila kompanija Carlex Design
 Carlex Design

Poznati glumac Tom Hanks osim po svojim filmovima poznat je i po vrlo aktivnom Twitter profilu na kojem su jedne od vrlo čestih objava upravo slike s Fiatom 126 koje viđa po različitim europskim gradovima u koje putuje zbog poslovnih obveza. Uz njih redovito stavlja opis "I got a new car".

Twitter

Nakon što je više puta vidjela te objave, jedna od njegovih obožavateljica odlučila je Hanksu zaista nabaviti jedan primjerak ovog legendarnog malog gradskog auta.

Twitter

Monika Jaskólska tako je organizirala kolektivno skupljanje novaca kako bi se nabavio jedan ovakav primjerak. Ljudi iz poljskog grada Bielsko-Biała, mjesta u kojem je najviše Fiata 126 bilo i proizvedeno (proizvodnja je trajala čak do 2000. godine, a proizvodio se pod nazivom Polski Fiat 126p) tako su prikupili 8500 poljskih zlota, odnosno oko 15 tisuća kuna i kupili automobil.

Foto: Carlex Design, Motor1

Nakon toga automobil je prošao kroz proces restauracije u kompaniji Carlex Design, a sve je navodno napravljeno besplatno. Pritom je automobil lakiran u bijelu boju, a unutrašnjost je kompletno uređena i ističe se zelenom kožom i ugraviranim posvetama poznatom glumcu. Direktor kompanije izjavio je kako mu je bila čast raditi na ovakvom projektu. Automobil je predstavljen pred okupljenim ljudima koji su sudjelovali u projektu, a ubrzo će avionom biti poslan glumcu u Los Angeles. Kada je čuo o čemu se radi i da dobiva ovog posebnog limenog ljubimca, oduševljeni Tom Hanks je snimio video u kojem se zahvalio Moniki i svima koji su se uključili u projekt, te je napomenuo kako će sigurno sjesti za volan ovog automobila. Naravno, sigurni smo kako je nakon toga uslijedila i izdašna uplata na račun Monikine humanitarne organizacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 22:22