AGRESIVNIJI NASTUP

LJUBITELJI TUNINGA ODUŠEVLJENI: Njemačka kompanija već nudi niz dorada za novi VW Golf 8 uz koje TDI dobiva izgled GTI modela

 
 JMS

Iako je prodaja novog Volkswagena Golfa 8 praktički tek započela, tuning kuće užurbano su radile na doradama koje će ponuditi svim ljubiteljima dorađivanja automobila. Prije koji tjedan ABT je prvi ponudio dorade za Golf 8, a sada im se pridružila njemačka kompanija JMS. Oni tako kupcima nude mnoštvo novih elemenata. Na prednjem kraju se tako nudi novi agresivniji odbojnik uz koji je podnica 30 mm bliže podu. Tu su i crveni elementi identični onima na GTI modelu, pa tako sada i TDI može (barem vizualno) podsjećati na novu GTI izvedbu.

JMS

Promijenjeni su i pragovi, a na stražnjem dijelu se nalazi difuzor i dva prava nastavka ispušnog sustava što će posebno razveseliti sve one koji nisu ljubitelji lažnjaka kakvi se nalaze na standardnoj izvedbi.

JMS

Za potpuni dojam brinu se 19-inčni Barracuda Tzunamee EVO naplaci te KW gevinde koje osim vizualnog dojma pridonose i boljem držanju na cesti. Pritom se dorade nude za sve modele, od 1.0 TSI izvedbe pa sve do dobrog starog 2.0 TDI dizelaša.

Iz JMS-a su napomenuli kako će uskoro ponuditi i optimizaciju snage motora za sve izvedbe, kao i kompletan ispušni sustav. U svakom slučaju, prava "poslastica" za sve ljubitelje "Golf tuninga".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 17:56