TRAŽI NOVOG VLASNIKA

LUDI PROJEKT: Toyotin inženjer u svoju Celicu ugradio 4,3-litreni V8 motor iz Lexusa, sada je prodaje na Facebooku za 29,000 dolara!

 
 Facebook Marketplace

Zanimljiv projekt osvanuo je ovih dana na "Facebook Marketplace-u", poznatoj "Facebook tržnici" gdje se prodaju različite stvari što uključuje naravno i automobile. A ovdje je riječ o posebnom modelu zbog onoga što se nalazi ispod poklopca.

Foto: Facebook Marketplace

Naime, vlasnik, inače inženjer u Toyoti, odlučio je u svoju Celicu iz 2003. godine "malo doraditi". Umjesto serijskom motora tako je ugradio 4,3-litreni 3UZ-FE V8 motor iz Lexusa.

Snaga od 320 KS prenosi se na stražnje kotače, a ugrađen je i novi ispušni sustav kako bi se automobil bolje čuo. U oglasu vlasnik ističe kako je automobil u odličnom stanju, a osim gore spomenutih dorada ugrađene su i gevinde, nove kočnice i "špera".

Budući kupac dobiva i 2 seta 18-inčnih naplataka, a cijena iznosi 29 tisuća eura. Hoće li za te novce naći kupca, ostaje za vidjeti. Iako je projekt impresivan, održavanje je sigurno kudikamo skuplje i kompliciranije nego kod "obične" Celice...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 10:26