BLINDIRANI MODEL

Luksuz na četiri kotača: Cadillac Escalade je pokretna tvrđava s predsjedničkim apartmanom

Izvana izgleda kao tipični Escalade, osim jako zatamnjenih prozora, spuštenog stava i dodatnih svjetala na rešetki

Cadillac Escalade

 AddArmor

Cadillac Escalade uobičajen je odabir vozila za osobe visokog profila koji često trebaju dodatnu zaštitu dok su na cesti. Stoga je AddArmor transformirao SUV u blindirani model B6 koji nudi sigurnost na razini banke i dodatne luksuzne značajke zahvaljujući opsežnim modifikacijama.

image

Cadillac Escalade

AddArmor

'Paket pune zaštite', kako ga zovu, uključuje B6 AR 500 laganu balističku zaštitu za svaku unutarnju ploču, koja odgovara B6-razredu oklopnog stakla na svim prozorima. Dodatni slojevi čine Escalade otpornim na kamenje, metke i druge predmete. Izvana izgleda kao tipični Escalade, osim jako zatamnjenih prozora, spuštenog stava i dodatnih svjetala na rešetki.

image

Cadillac Escalade

AddArmor

Također dolazi opremljen sustavom sirene P1 koji pomaže svom vozaču da "rastjera gomilu", dok run-flat gume osiguravaju da će Escalade ostati u voznom stanju u svakom trenutku. Svi ti dodaci znače da će putnici AddArmour's Escaladea imati ozbiljan sloj zaštite od otmičara ili bilo koga s lošim namjerama.

image

Cadillac Escalade

AddArmor

Osim balističke zaštite, tvrtka je nadogradila interijer kako bi pružila još luksuznije iskustvo. Vrhunac su dvije kapetanske stolice za putnike straga koje dolaze s funkcijama grijanja, hlađenja i masaže. Putnički prostor je odvojen od vozača i ima dva dodatna padajuća sjedala ako želite smjestiti dodatne osobe.

image

Cadillac Escalade

AddArmor

Cijela kabina presvučena je visokokvalitetnom kožom u kombinaciji s Alcantara antilop oblogom i detaljima od tvrdog drveta. Tehničke značajke uključuju Samsung Smart TV koji je integriran u srednji zid, vrhunski Sony audio sustav i tablete za potrebe infotainmenta.

image

Cadillac Escalade

AddArmor

Putnici imaju pristup rasklopivim stolovima, zastorima za prozore za dodatnu privatnost, krovnom otvoru i dvozonskoj kontroli klime. Međutim, ako tražite prostor za prtljagu, ovo vjerojatno nije pravo vozilo za vas jer je prtljažnik prilično malen zbog dodavanja dodatnih blindiranih stražnjih vrata, zbog čega kabina izgleda kao trezor.

image

Cadillac Escalade

AddArmor

Ako već posjedujete Escalade i želite sličnu razinu zaštite i luksuza, cijena spomenutih preinaka je 75.000 dolara (536.475 kuna). Za bilo koje drugo vozilo, AddArmour-ovi početni paketi zaštite počinju od 32.500 dolara (232.470 kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:47