SAMO ZA IMUĆNE

Maybach dizajnirao ultra skupe naočale od zlata, titana i roga bivola: Cijena 25.000 kuna...

U međuvremenu, cjelokupni oblik naočala trebao bi biti referenca na Maybachova vozila, poput Maybachove rešetke

2022. Maybach 'The Creator' sunčane naočale

 Maybach

Gorden Wagener, glavni dizajner u Mercedes-Benzu, čovjek je s mnogo talenata. Sada je dizajnirao sunčane naočale kao dio luksuzne liniju dodataka Maybach Icons of Luxury.

Prilično futurističkog izgleda, nazvane su "The Creator"', a izrađene su od otmjenih, egzotičnih materijala kao što su titan, platina, zlato i rog azijskog vodenog bivola.

image

2022. Maybach 'The Creator' sunčane naočale

Maybach

"Naočale 'The Creator', razvijene u bliskoj suradnji s Maybach Icons of Luxury, kombiniraju izradu na najvišoj razini s ekskluzivnim, održivim materijalima", rekao je Wagener. “Dizajn spaja tehničku preciznost i luksuznu lakoću". I dok korištenje prvih nekoliko materijala ne treba objašnjavati, rogove vodenog bivola nabavila je tvrtka IVKO, koja s prirodnim rogom radi od 1978. godine.

image

2022. Maybach 'The Creator' sunčane naočale

Maybach

Azijski vodeni bivoli se veoma poštuju u svojim zajednicama. Na sreću, životinje ne moraju biti klane zbog rogova, a što su starije, to su im rogovi ljepši i cjenjeniji.

Rog se može obraditi u više boja i, doista, naočale će se nuditi u deset nijansi. Jantarna boja bit će kombinirana sa zlatnim zrcalnim lećama, dok u mat crnoj dobivaju tamnosive leće. Zeleno-mramorna nijansa nudi se sa zelenim lećama. I sve to dolazi s 22-karatnim pozlatom na mostu.

U međuvremenu, cjelokupni oblik naočala trebao bi biti referenca na Maybachova vozila. Imaju zaobljene kutove i tekuću estetiku koja je "amblematična za najekskluzivnije modele", prema Mercedesu. Pozlaćeni ili platinasti most inspiriran je Maybachovom rešetkom.

image

2022. Maybach 'The Creator' sunčane naočale

Maybach

“Luksuz je oduvijek bio naša duša – i stalno se razvija. Creator utjelovljuje naš način luksuza i želju za ljepotom i izvanrednim izvan automobila i simbolizira inovativnu tvrdnju marke”, objašnjava Wagener. Sunčane naočale bit će dostupne od ljeta ove godine, a prodavat će se kod ovlaštenih trgovca s cijenama od 2880 dolara (20.256 kuna) do 3590 dolara (25.250 kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:14