NAJBOLJE IZ SVIJETA TUNINGA

MEGA FOTOGALERIJA, VIDEO: Započeo sajam tuninga SEMA, tradicionalno prepun ludih kreacija i atraktivnih hostesa

U kongresnom centru u Las Vegasu sljedećih nekoliko dana će biti prometno budući da sajam svake godine privuče 100 tisuća predstavnika automobilske industrije

Nesvakidašnji tunirani automobili i popratna oprema glavno su obilježje SEMA-e, najvećeg sajma tuninga koji se svake godine održava u kongresnom centru Las Vegasa. Riječ je o sajmu koji je otvoren samo za izlagače, kupce i medije, a godišnje privlači čak 100 tisuća predstavnika iz cijelog svijeta. O popularnosti govori i podatak da se prošle godine na sajmu čak 60 tisuća predstavnika odlučilo na kupnju nekih od izloženih komponenti i automobila. Ove godine obilježava se 50 godina od početka ovog sajma, a naš reporter Zvonimir Jurčić izvještava sa lica mjesta.

Foto: Zvonimir Jurčić, Profimedia, Instagram

Predstavljanje svojih proizvoda na SEMA-i velika je čast i prilika za sve tunere, a zanimljivo je da su se na izlaganje odlučili i Ford, BMW, MINI, Fiat, Jeep, Lexus i Toyota. To dokazuje kako je sajam sve zanimljiviji proizvođačima koji ovim putem predstavljaju svoje programe (npr M program kod BMW-a, JCW varijante kod MINI modela itd.). Kao i svake godine, broj nesvakidašnjih tuning kombinacija je pozamašan, a za potpuni dojam brinu se atraktivne hostese.

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:12