VIDEO

MONSTRUOZNA LIMUZINA: Brabusova prerada Mercedes-Maybacha broji 900 KS uz 1500 Nm okretnog momenta i spremno čeka premijeru u Ženevi!

 
 Brabus Youtube

Brabus je, baš kao i svake godine, odlučio za salon u Ženevi pripremiti nešto posebno. Ovaj put su tako doradili Mercedes-Maybach S650. Snaga 6,0-litrenog V12 motora povećana je sa serijskih 630 KS i 1000 Nm okretnog momenta na čak 900 KS i 1500 Nm okretnog momenta!

Upravo zbog toga ovaj model je dobio naziv Brabus 900. A njemačka tuning kuća odlučila je objaviti i podatke vezane uz potrošnju (koje vjerojatno niti jedan potencijalni kupac neće čitati), pa tako ova monstruozna limuzina prosječno troši 11,9 litara, dok ta brojka raste na 17,1 litru u gradskoj vožnji. Naravno, spomenute brojke slobodno možete pomnožiti s dva (barem ako se automobil vozi u skladu sa snagom motora).

Od vizualnih promjena ističu se novi odbojnici, Brabusovi znakovi kao i masivni, mat crni naplaci. U unutrašnjosti se uz krov sa zvijezdama po uzoru na Rolls-Royce modele ističu Brabusova sjedala kao i nova razina zabave koja se nudi putnicima straga (iako bismo mi radije bili za upravljačem). Premijera za javnost zakazana je za salon automobila u Ženevi, a vjerujemo kako će tada biti poznato više detalja vezanih uz performanse i samu cijenu ovog modela...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:11