U SKLADU S TRENDOVIMA

MUSTANG POSTAJE COUPE LIMUZINA? Ford navodno planira na tržište plasirati Mustang s četverim vratima koji će konkurirati Porsche Panameri i ostatku

 
 X-Tomi Design

Nedavno smo pisali o trendovima na tržištu automobila i izumiranju tradicionalnih i pojava novih klasa automobila, i to u skladu s potrebama kupaca (više o tome pročitajte ovdje). Ford već neko vrijeme razmišlja o promjeni svoje palete modela u SAD-u, prvenstveno s fokusom na SUV, crossover i pickup modele. Iako Mustang nije trebao biti zahvaćen tom promjenom, javile su se glasine kako će možda i biti promjena. Naime, spominje se nova verzija Mustanga (naravno, uz klasični Mustang u coupe i kabrio izdanju) u obliku limuzine s četverim vratima. Osim što će biti nadopuna klasičnom Mustangu, ovaj model mogao bi konkurirati modelima poput Porsche Panamere, Audija A7 i nadolazeće BMW Serije 8 Gran Coupe.

A da ovdje nije riječ samo o nagađanjima potvrđuju informacije na portalu Mustang6.com čiji autori tvrde da su na velikom sastanku sa zastupnicima u SAD-u iz Forda otkrili i detaljnije informacije o Mustangu s četverim vratima. Dakle, takav model zaista bi mogli i vidjeti u serijskom izdanju...Osim toga, u planu je i u potpunosti električni SUV. Dakle, promjene na tržištu utjecat će na pojavu modela koje dosad nismo gledali. A kako će novi Mustang u "coupe limuzina" izdanju izgledati možemo vidjeti prema prvom renderu kojeg potpisuje X-Tomi Design.

X-Tomi Design

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:35