mladost, ludost

Nadobudni 17-godišnjak uzeo tatin Corvette pa ga uništio: ‘Izgubio sam kontrolu, nisam znao da je toliko moćan‘

Lokalna policija javlja da je mladi vozač nakon nesreće dobio sudski poziv. Sigurni smo da ni njegovi roditelji nisu bili baš sretni

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

Tinejdžeri i moćni sportski automobili često su vrlo loša kombinacija, a prošli tjedan u New Jerseyju to se i dokazalo kada je 17-godišnjak uspio razbiti Chevrolet Corvette C5 generacije, svojih roditelja. Nije ga samo slupao, već ga je u potpunosti uništio.

Nesreća se dogodila oko 1 sat ujutro 11. ožujka, ubrzo nakon što je 17-godišnjak "posudio" Corvette od svojih roditelja i krenuo u vožnju.

Policijska uprava South Brunswicka primjećuje da je neimenovani vozač tinejdžer vozio "prebrzo" nakon čega je izgubio kontrolu nad moćnim sportskim automobilom i zabio se u prednji dio restorana. Srećom, mladi vozač nije ozlijeđen u sudaru, što je prilično nevjerojatno s obzirom na to kolika je šteta nastala.

Fotografije uništene Corvette podijeljene na Twitteru otkrivaju da je velik dio štete na vozačevoj strani automobila. Vanjska obloga vrata je otkinuta, a stražnja ploča je potpuno uništena. Stražnji kotač na vozačevoj strani također je jako udubljen.

Iako prednji dio Corvette nije prikazan na ovim slikama, može se pretpostaviti da su i on, kao i ostala tri kotača i gume, također oštećeni dok je automobil prelazio preko betonskog rubnika. Ovo je vjerojatno oštetilo i važne komponente ovjesa.

Lokalna policija javlja da je mladi vozač nakon nesreće dobio sudski poziv. Sigurni smo da ni njegovi roditelji nisu bili baš sretni nakon što im javljeno što je sin učinio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:30