ABT KRENUO PRERAĐIVATI AUDI RS6

NAJLUĐI KARAVAN NA SVIJETU? ABT objavio prve skice modela RS6-R koji bi trebao brojati preko 730 KS!

 
 ABT

Tuning kuća ABT redovita je po pitanju tuniranja novih Audi modela, a sada je čini se na red došao jedan od najiščekivanijih projekata. Riječ je naravno o doradi novog Audija RS6, paprenog karavana kojeg smo prvi puta vidjeli na salonu automobila u Frankfurtu. Serijska izvedba ispod poklopca skriva twin-turbo V8 benzinac od 600 KS koji koristi blagu hibridnu tehnologiju. Sprint do stotke traje 3,6 sekundi, dok maksimalna brzina iznosi 305 km/h (uz opcijski Dynamic Plus paket). Naravno, nakon tretmana ABT-a te brojke će sigurno porasti. Prve skice pokazuju kako će novi RS6-R dobiti agresivan „body kit” s karbonskim pragovima, novim difuzorom i ispušnim sustavom, kao i novi prednji odbojnik.

ABT

Naravno, tu su i neizostavni ABT naplaci, a čini se kako će cijeli projekt, kada bude gotov, izgledati još impresivnije od donedavno aktualne generacije. Što se tiče same snage, još nema nikakvih informacija, no brojka bi trebala biti veća od 730 KS!

U svakom slučaju, jedva čekamo vidjeti kako će izgledati finalni proizvod koji bi, prema navodima ABT-a, trebao biti gotov sredinom travnja 2020. godine...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:12