DIVLJI ‘MAKEOVER‘

Napad na sva osjetila: Pogledajte kabinu Mansoryjevog novog Mercedesa AMG G63 4×4²

Mansory je jedan od tunera koji često pokazuju ljubav i privrženost G-klasi svojim pretjeranim pretvorbama uključujući coupe s dvoja vrata

Mansory Gronos 4x4 (Mercedes AMG G63)

 Mansory

Mansory je jedan od tunera koji često pokazuju ljubav i privrženost G-klasi svojim pretjeranim tuningom uključujući coupe s dvoja vrata i druge derivate velike snage. Međutim, njegova posljednja verzija ograničene proizvodnje ne ugrožava prepoznatljive off-road karakteristike modela jer se temelji na robusnom Mercedes-AMG-u G63 4×4².

SUV je zadržao svoj visoki stav zahvaljujući modifikacijama specifičnim za 4×4² koje uključuju portalne osovine, ali se vozi na novom kompletu 22-inčnih FD.15 naplataka obuvenih u terenske gume 325/55R22.

image

Mansory Gronos 4x4 (Mercedes AMG G63)

Mansory

Sveobuhvatan body kit uključuje mnoštvo aero komponenti od ugljičnih vlakana, uključujući široke blatobrane, nove ploče vrata, redizajnirane odbojnike s dodatnim usisnicima, poklopac motora s ventilacijom, veliko krilo i poklopac rezervnog kotača s natpisom Mansory.

image

Mansory Gronos 4x4 (Mercedes AMG G63)

Mansory

Dodatni metalni branik koji strši sa stražnje strane štiti G-klasu od ogrebotina njegove dragocjene karoserije tijekom vožnje izvan ceste, a dodatne LED diode na krovu osvijetlit će "budućnost".

Primjerak na fotografijama nema opciju "suicide" vrata u stilu Rolls-Roycea, iako smo sigurni da je zainteresirani mogu dodati na popis izmjena. Nadalje, G-klasa može biti i blindirana na zahtjev.

image

Mansory Gronos 4x4 (Mercedes AMG G63)

Mansory

Slično drugim Mansoryjevim izvedbama, unutrašnjost je ponovno presvučena visokokvalitetnom kožom u kombinaciji bijele i plave nijanse. Različite boje, stilovi prošivanja i detalji od karbonskih vlakana dostupni su prema željama svakog kupca.

Oznaka Mansory može se pronaći na brojnim mjestima u kabini, koja ima četiri zasebna sjedala i središnju konzolu koja se može konfigurirati.

image

Mansory Gronos 4x4 (Mercedes AMG G63)

Mansory

Dok postavka šasije ostaje nepromijenjena, tuner je napravio svoju ‘čaroliju‘ na AMG-ovom twin-turbo 4,0-litrenom V8, podigavši ga na 850 KS (625 kW) i 1000 Nm okretnog momenta. To predstavlja zdravo povećanje u usporedbi s tvorničkih 585 KS (430 kW) i 850 Nm. Prema tuneru, sprint od 0-100 km/h postiže se za 4,5 sekundi, dok je najveća brzina ograničena na 210 km/h iz očitih razloga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 15:32