ZABORAVILA JE MAJKA

Nepokretna djevojka devet dana bila zarobljena u automobilu koji je premjestio ‘pauk‘

Nestanak je prijavila njezina sestra nakon što je nitko nije vidio nekoliko dana, a majci je Cadillac bio premješten

Cadillac na deponiju

 Youtube screenshot

Bizarna priča o preživljavanju dolazi iz Kenta u državi Washington (SAD). Naime, tamo je policija pronašla nepokretnu djevojku koja je devet dana bila zarobljena u vozilu.

Prema policiji Kenta, nestanak žene prijavila je njezina sestra 14. veljače nakon što je nitko nije vidio nekoliko dana.

Pokrenuta je istraga, a policija je zabilježila kako je žena posljednji put viđena 5. veljače sa svojom 45-godišnjom majkom. Vlasti su kazale da je majka parkirala svoje vozilo na benzinskoj pumpi, ostavila kćer u autu i otišla.

Budući da je automobil nakon nekog vremena djelovao napušten, osoblje benzinske postaje kontaktiralo je vučnu tvrtku da ga odveze.

Nažalost po nju, nitko nije primijetio da je unutra djevojka s invaliditetom koja je na kraju provela devet dana sama u Cadillac CTS-u, po hladnom vremenu, nadeponiju.

Srećom, spašena je nakon što su policajci kontaktirali vučnu tvrtku i naveli ih da provjere vozilo. Utvrđeno je da je žena u ozbiljno lošem stanju, a ekipe hitne pomoći odvezle su je u lokalnu bolnicu na liječenje.

Istraga je još uvijek u tijeku, ali šef policije Kenta Padilla rekao je: “Izuzetno nam je laknulo što smo uspjeli locirati i spasiti žrtvu. Da nije bilo napora naših časnika i potpore šerifa okruga King i vatrogasaca, ovaj bi incident vjerojatno završio tragedijom.”

Dalje će se utvrđivati stanje i odnosi u obitelj, je li bilo zanemarivanja i kako je moguće da je majka "zaboravila" da je kćerka u automobilu...

Bonafacio Pauza iz Skyway Towinga rekao je za postaju KING5 da je "uobičajeno da njegova tvrtka vuče vozila bez ulaska u njih". Međutim, u ovom slučaju navodno je vozač šlepera pogledao u prozore i nije vidio nikoga unutra. Dodao je da je žena "ležala na stražnjem sjedalu i na sebi je imala čitavu gomilu odjeće i stvari."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:25