viralni video

Nevjerojatno što je preživio: Vozač Toyote Supre nakon prevrtanja na krov odšetao bez teških ozljeda

Uz pomoć vozača kamiona koji su ga izvukli, vozač se jednostavno uspravio na noge i odšetao od olupine

Sudar Toyote

 Youtube screenshot

Vozač ove Toyote Supre iz New Jerseya (SAD) slobodno može poslati pismo zahvale inženjerima za sigurnost u Toyoti (i BMW-u, naravno) nakon što je izgubio kontrolu nad svojom sportskom Suprom i doživio tešku prometnu nesreću.

Automobil se nekoliko puta prevrtao u zraku prije nego što je sletio na krov, ali vozač je čudesno izbjegao ozbiljne ozljede. Točan uzrok nesreće, zabilježen kamerom u pratećem vozilu, još uvijek nije potpuno jasan. Međutim, čini se da je pretjerana brzina (i/ili nedostatak pažnje u prometu) igrala ulogu.

Nesreća se dogodila ujutro na dijelu autoceste Garden State Parkway javlja lokalni TLS. Iznenađujuće, vozač je prošao bez ozbiljnih ozljeda.

Prema dostupnim informacijama i gledajući video, Supra se pojavljuje u desnoj traci dok tri vozila ispred nje usporavaju. Odjednom se vozač velikom brzinom našao na travnatom nasipu uz cestu i zabio u zaustavljeni kamion. Nakon što se automobil zaustavio na krovu nasred autoceste, uz pomoć vozača kamiona koji su ga izvukli, vozač se jednostavno uspravio na noge i odšetao od olupine Toyote!

Međutim, ovaj incident još jednom naglašava važnost prilagođavanja brzine prometu, bez obzira na vlastite sposobnosti vožnje. Ne samo da stavljate sebe u opasnost vozeći na ovaj način, već i živote drugih sudionika u prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. veljača 2024 23:27