VIDEO

Nije ga imao ni tjedan dana: Na benzinskoj potpuno izgorio McLaren 765LT vrijedan 2,6 milijuna kn

Ovo je radikalno olakšani supersportaš koji teži tek 1229 kg i fokusirana je na stazu više nego na cestu
McLaren u plamenu
 Upper Gwynedd Township Fire Department Facebook

Vrlo rijedak, potpuno novi britanski superautomobil McLaren 765LT potpuno je izgorio u vatrenoj stihiji na jednoj benzinskoj postaji u Pennsylvaniji (SAD).

Incident se dogodio u mjestu Upper Gwynedd početkom tjedna na benzinskoj pumpi Wawa.

Prema portalu North Penn Now, pripadnici lokalne vatrogasne službe stigli su na mjesto događaja i pronašli vozilo u plamenu dok je bilo parkirano u blizini pumpi za gorivo.

Iako su vatrogasci uspjele brzo ugasiti požar, nisu uspjeli spasiti superautomobil. Kao što fotografije pokazuju, plamen ga je uništio i pretvorio u rastaljenu masu metala, ugljičnih vlakana i plastike.

Zanimljivo, doznaje se kako je vlasnik tek nedavno kupio automobil i do sada je napravio tek 160 milja ( 256 km). Srećom, u požaru nitko nije ozlijeđen.

Još nije poznato kako se automobil zapalio, ali bez obzira na uzrok, nadamo se da vlasnik ima policu osiguranja koja će u potpunosti pokriti ​​gubitak automobila.

Podsjećamo, McLaren 765LT je radikalno olakšani supersportaš koji teži tek 1229 kg i fokusirana je na stazu više nego na cestu.

Pokreće ga 4,0-litreni V8 motor s dvostrukim turbopunjačem od 765 KS pri 7500/min i okretnim momentom od 800 Nm pri 5500/min, a auto predstavljen prošle godine nov stoji 350.000 eura ili 2,6 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:11