ŠTO JE MISLIO?

Nije ga nasamario: Čovjek s Floride pokušao zamijeniti automobil s trgovcem od kojeg ga je ukrao!

U salonu su sve shvatili nakon što su evidentirali broj šasije automobila koji je ukraden samo nekoliko dana ranije
Lake City Chrysler Dodge Jeep
 AutoBlog Screenshot

Zamislite ovu situaciju. Muškarac ulazi u salon automobila, te predlaže trgovcu zamjenu vozila s kojim se dovezao za novo. Za sada sve zvuči normalno, zar ne? Ostanite s nama, jer stvari postaju zanimljivije.

Naime, First Coast News prenosi kako je policija pozvana u salon automobila Lake City Chrysler Dodge Jeep, nakon što je trgovac primijetio kako je automobil kojeg mu misteriozni čovjek nudi u zamjenu zapravo njemu ukraden.

Do šokantnog zaključka prodajno osoblje salona došlo je nakon što je evidentiralo broj šasije automobila, a automobil je ukraden prije samo nekoliko dana. U suštini, čovjek je pokušao zamijeniti automobil ukraden u tom salonu za neki drugi.

Policija navodi kako je muškarac priznao da je ukrao automobil odmah nakon što su mu pročitali prava. Čak su i sigurnosne kamere zabilježile krađu, iako osoba na tom videozapisu nije prepoznatljiva. Pedesetogodišnji muškarac iz Lake Cityja također je rekao da je beskućnik. Zatvoren je i optužen za krađu automobila, trgovanje ukradenom imovinom, i sitnu krađu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:13